team-juni2020
Het is inmiddels een paar maanden geleden dat wij onze vernieuwde winkel openden. Wij opereren niet meer onder de paraplu van een franchiseketen, maar varen onze eigen koers. Lekker eigenzinnig, enthousiast en met hart voor Bio. Precies wie we zijn. Heb je suggesties voor onze winkel dan horen wij dat graag.

Spaar & Winactie

Spaar tot 5 december mee voor een uniek Biowinkel kookschort. Per 5 euro boodschappen ontvang je een stempel en bij 15 stempels + 2,95 euro heb je er al één (volwassen of kids variant (met koksmuts!)).
Liever iets winnen? Deponeer de strook van de spaarkaart met je gegevens in de melkbus bij de kassa. Drie geluksvogels ontvangen straks een mooie gietijzeren pan t.w.v. 95 euro of één van de prachtige kookboeken 'Eerlijk eten".
powerpoint2

Op TV wegens initiatief Bloedverwanten

Met een karretje vol dozen biologisch maandverband en tampons van Natracare zie je Vera en Suus vertrekken naar de voedselbank om de producten hier over de pakketten te verdelen. lees meer...

Meer lezen
Op TV wegens initiatief Bloedverwanten Gouda.

O, kom er eens kijken...

Al ontdekt wat voor lekkers er in de winkel ligt? Van glutenvrije pepernoten, suikervrije gevulde speculaas tot vegan chocoletters. Er zit vast iets voor je bij.

horeca flyer

Steun de Goudse biologische horecacollega’s


We kunnen allemaal iets doen om de meest getroffen sectoren te helpen om door deze lockdown periode te komen. Aan onze kassa attenderen we je daarom extra door onze aangepaste flyer mee te geven en vier Goudse biologische horecaonderneemsters even in de spotlights te zetten.
sinaasappel

Mini-oogst

Gouda en omgeving is heel wat olijf-, sinaasappel- en citroenboompjes rijker. Er is door jullie volop gespaard om een exemplaar te bemachtigen.

Onze zomerspaaractie bleek een schot in de roos. Volgens de enthousiaste verhalen die we van jullie horen zijn de meeste vruchten mooi geel of oranje gaan kleuren of inmiddels zelfs al geoogst en gegeten!
cadeaubonnen
Leuk voor de feestdagen: Cadeaubonnen van vijf, tien en twintig euro! Wie ga jij er een plezier mee doen? Tip: wij sturen de cadeaubonnen ook per post. Vraag erom bij de kassa of e-mail naar info@biowinkelgouda.nl
slogan

Graag bezorgen? Zo geregeld.


Even niet in de gelegenheid om zelf boodschappen te doen? Geen punt voor ons want BZZ (Bezorging Zonder Zorgen) brengt graag met de elektrische vrachtfiets je biologische boodschappen aan de deur. Wij zijn blij met hun professionele service en extra ondersteuning in deze drukke tijd. In de winkel verzamelen wij je boodschappenlijst en van dinsdag t/m en vrijdag kan het worden gebracht in onze hele regio (tot ca. 15km vanaf de winkel). Kijk even voor de voorwaarden op onze website of informeer ernaar in onze winkel.
BZZ foto

Teler aan het woord

Je bent wat je eet.
Van opa op vader op dochter. Lizelore Vos is de derde generatie op biodynamisch akkerbouwbedrijf Maatschap Dames & Heren Vos in Kraggenburg (Flevoland). Als boerin maakt zij keuzes, lees verder..

Meer lezen
Teler aan het woord
facebook instagram email website 
MailPoet