PICKNICK op de boerderij

17 Juni: Kom naar de Bonte Weide in Stolwijk

Zaterdag 17 juni tussen 12 uur en 15 uur ben je van harte welkom bij biologische geitenboerderij de Bonte Weide (Benedenkerkseweg 106b) in Stolwijk. Biowinkel Gouda organiseert samen met Willy en Mart-Jan een gezellige middag op de boerderij.

Mart-Jan en Willy met één van hun geitjes

Dit wil je niet missen! 

Neem je familie en vrienden mee, en je eigen picknickkleed! Dan zorgen wij voor een biologische boeren picknick met lekkere broodjes, fruit, koffie, thee, sap en natuurlijk eigen producten van de Bonte Weide. Er is altijd een geschikt plekje rond het erf of in de kruidenweide om je kleedje uit te rollen. En als het regent zit je lekker droog in de stal tussen de geiten.

Mart-Jan met een klein lammetje

Kom je ook op kraamvisite?

Er zijn net weer baby geitjes geboren! Dit is je kans om heerlijk ongestoord te knuffelen met de net geboren lammetjes. Ze vinden het heel gezellig om zo veel aandacht te krijgen.

Deze lammetjes zijn wat later geboren dan de meesten in het vroege voorjaar. Op deze manier is de geboortepiek op de boerderij een beetje gespreid, wat belangrijk is voor het kleinschalige bedrijf.

Mart-Jan vertelt je graag alles over het biologisch boeren, verzorgen van de dieren en wat er nodig is om op biologische wijze te werken en de natuur te versterken.

Kom:

  • een kijkje nemen op het bedrijf (Mart-Jan vertelt je alles over biologisch boeren en geeft tweemaal een rondleiding van ongeveer 45 minuten)
  • lekker picknicken met vrienden of de hele familie
  • op kraamvisite en lammetjes knuffelen (er zijn er net een heel stel geboren)
  • geitenkaas en geitenkefir van de Bonte Weide proeven & kopen in de boerderijwinkel
  • gezellig op de fiets! Want het is vanuit Gouda een mooie route door de polder.

Hier kun je direct je entreeticket(s) voor 17 juni kopen. Voor slechts € 2,95 per persoon (inclusief de biologische picknick). Heb je dieetwensen, zet het even bij de opmerkingen. 

Leuk! Ik (wij) zijn erbij en koop hier gelijk mijn entreeticket(s):

geiten van de Bonte Weide aan het voerhek.