Brengservice

Ben je niet in de gelegenheid om je boodschappen bij ons te doen maar wil je ze toch graag in huis halen? Geen probleem! Wij bezorgen je biologische boodschappen ook graag bij jou thuis in Gouda en de regio.

Bij een minimumbedrag van 50 euro aan boodschappen kun je gebruik maken van onze brengservice. Wij hanteren hiervoor twee tarieven* voor het klaarmaken inclusief bezorging.

Dit doen we vijf dagen in de week voor je, van maandag t/m vrijdag.  Je boodschappen worden op jouw voorkeursdag vanaf 14.00 uur bezorgd door Bezorgen Zonder Zorgen. Betalen kan eenvoudig achteraf via het betaalverzoek dat we je toesturen. 

Tarieven en bezorggebied

* Wij hebben sinds 1 april onze servicekosten (klaarmaken en bezorgen) moeten aanpassen aan de huidige kostprijs van BZZ. Daarvoor hanteren wij twee bezorggebieden:

< Tot 6 km rijafstand vanaf de winkel  € 9,75 per bezorging.

> Vanaf 6 km tot 12 km rijafstand vanaf de winkel €14,75 per bezorging.

(Voor bezorging buiten dit gebied (indien wenselijk) kan er met BZZ een dagprijs worden afgesproken).

Hoe werkt het?

Om het voor ons zo helder mogelijk te maken wat je wensen zijn, vragen we je altijd het aantal, de inhoud, het merk en het product duidelijk te omschrijven. Om het gemakkelijk te maken kun je onderstaande template gebruiken. Je kunt deze downloaden, invullen en naar ons opsturen. Dan gaan wij met je boodschappen aan de slag.

Boodschappenlijst.pdf

Is je boodschappenlijst compleet?

Wij ontvangen graag één dag van tevoren (uiterlijk 12 uur) je bestelling per mail op info@biowinkelgouda.nl 

Let op: Als je dagvers brood wil laten thuisbrengen, geef je broodbestelling dan op tijd door via onze bestelpagina. Dan hebben onze bakkers genoeg tijd om voor jou verse broodjes te bakken.

 

Je kunt nu makkelijk brood bij ons bestellen

Heb je vragen over onze brengservice, de betaling, of ons assortiment? Je kunt ons bereiken per e-mail via info@biowinkelgouda.nl of telefonisch via 0182-513260.