Afgelopen jaar hebben onze vertrouwde biobakker Van der Westen (vroeger onder de naam Zonnemaire) en biobakkerij Verbeek hun krachten gebundeld. Twee bedrijven met een rijke familiehistorie en met samen meer dan 80 jaar ervaring in het bakken van biologisch brood en banket. Vol passie voor het ambacht en het streven naar een betere wereld als belangrijkste drijfveer. Met pure ingrediënten, passie tijd en vakmanschap, niets meer en niets minder.
Per 1 november bieden zij een vernieuwd, gezamenlijk broodassortiment, ambachtelijk bereid in de bakkerijen in Waspik en Brummen. Daardoor kan je brood er straks iets anders uitzien dan je gewend bent, en soms is de receptuur een klein beetje aangepast. Het zou ook kunnen dat je bekende broodje niet meer beschikbaar is, maar dan hebben we zeker een goed en lekker alternatief voor je. Vraag ons advies en laat je verrassen!
Bekijk hieronder vast een korte sfeerimpressie en ontdek waar onze bakkers voor staan.