Maak de wereld een beetje mooier

Heb jij ook gemerkt dat de natuur meer tot leven komt als we haar een beetje met rust laten? Dat is precies waar biologische boeren voor staan. Want zij werken samen met de natuur door de aarde zo min mogelijk te belasten en de biodiversiteit van planten- en diersoorten weer te vergroten. Want ook toekomstige generaties willen kunnen leven en genieten op een gezonde aarde.

En jij helpt daarbij doordat je nu al bewuste keuzes maakt. Want met jouw koopgedrag draag je bij aan een duurzame verandering om de wereld weer een beetje mooier te maken. En ook nog eens jouw maaltijd gezond en lekker te maken.

Wat ons betreft is biologische landbouw het nieuwe normaal. Maar het begint natuurlijk bij bewustwording en bekendheid.

Bio lekker voor je heeft een toegankelijke website waar je veel informatie kunt vinden over biologische voeding en landbouw. De eerste weken van het jaar waren de overstapweken, (de landelijke bio campagne verzorgd door de ketenorganisatie Bionext) een leuke kennismaking om 2022 gezond en lekker te beginnen.

Biobag actie

De start van een gezond en lekker jaar was ook de inspiratie geweest voor onze kennismakingscampagne. Wij hebben in januari namelijk 1000 huishoudens in Gouda verblijdt met een waardebon voor een kennismakingstas gevuld met gezonde en lekkere biologische producten.

En misschien was jij daar wel één van! We hebben enorm veel enthousiaste, nieuwe gezichten in de winkel gezien.

Ons doel was niet alléén jullie blij te maken maar samen de biologische landbouw te helpen groeien. Wat fijn dat jij daar ook aan bijdraagt!