8 maart: Lezing & proeverij
“granen in de keuken”

Door voedingsdeskundige Arike Mijnlieff

Helaas kan deze lezing door persoonlijke omstandigheden niet doorgaan. Wie al een toegangsbewijs had gekocht krijgt uiteraard het aankoopbedrag terug en ontvangt hierover spoedig bericht van ons. 

Altijd al willen weten wat granen in je menu betekenen? Er zijn namelijk zo veel meer soorten dan alleen tarwe die we dagelijks tegenkomen. Hoe groeien ze eigenlijk en welke gaan het beste in een gezond menu dat precies bij jou persoonlijk past?

Hoe verwerk je granen en maak je er een volwaardige heerlijke maaltijd mee?

Na een eerste succesvolle avond over peulvruchten is dit nu je 2e kans.

Want Velt Groene Hart, Biowinkel Gouda en Lunchcafé Curcuma hebben Arike Mijnlieff opnieuw uitgenodigd om over alle ins- en outs van granen te vertellen.

 

Arike aan het werk in de keuken

Arike Mijnlieff is initiatiefneemster van de Voedselfamilie Krimpenerwaard en voedingsdeskundige bij praktijk de Groenling uit Krimpen aan den IJssel. Met haar jarenlange ervaring begeleidt zij mensen een-op-een vanuit haar praktijk. Bovendien geeft Arike les en werkt ze mee aan verschillende projecten voor het bewust maken van gezonde(re) voeding voor mens en natuur. Daardoor is zij betrokken bij tal van organisaties, regionaal en landelijk in de korte keten, vaak in combinatie met gezondheid.

Arike houdt graag een interactieve lezing.

Ze laat je dan ook graag onderzoeken en proeven wat je met granen in de keuken kunt doen.