Vier het seizoen met Fork Ranger

Als je onze winkel binnenloopt, vind je altijd groenten en fruit uit het seizoen, biologisch (-dynamisch) en van zo dichtbij mogelijk. Daar kiezen we elke dag bewust voor, om het jou zo makkelijk mogelijk te maken duurzaam te eten. Want duurzaam eten is best een ingewikkeld thema, waarin het niet altijd eenduidig is wat de beste keuze is.

Om duurzaam eten zo leuk en makkelijk mogelijk maken zijn we een samenwerking aangegaan met Fork Ranger. Zij vertalen op een leuke en laagdrempelige manier klimaatwetenschap in verhalen en recepten. Dat doen ze bijvoorbeeld met hun kookboek, keukenkalender, receptenkaarten en een interactieve app. Net als wij, zien Fork Rangers Frank en Mareike ons eten als startpunt voor systeemverandering.

Op basis van de wetenschap leggen zij je uit welke impact jouw voedselkeuzes kunnen hebben. Op die manier kun jij, goed geïnformeerd, drie keer per dag je stem uitbrengen voor een duurzame leefwereld. En dat is niet alleen leerzaam, maar ook nog erg lekker!

Om jou net zo enthousiast te maken, beginnen we meteen met onze nieuwe spaarcampagne. Samen vieren we de seizoenen als duurzame inspiratie voor op je bord.

Spaar je mee?

Tot en met 16 december 2023 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een stempel. Bij een volle spaarkaart (10 stempels) ontvang je de Fork Ranger seizoenskalender nu met 50 procent korting (9,50 ipv 19 euro). Deze tijdloze keukenkalender staat vol informatie, tips en recepten die passen bij het seizoen. Bovendien kun je bij 5 stempels al kiezen voor een Fork Ranger ansichtkaart met heerlijk seizoensrecept. En tot slot verloten wij ook nog drie exemplaren van het Fork Ranger kookboek (ter waarde van 29 euro). Doe je ook mee?

Maak kennis met Fork Ranger Frank

Uitnodiging: kom zaterdag 25 november en test jouw duurzame keuze

Op zaterdag 25 november komt Frank Holleman, oprichter van Fork Ranger naar onze Biowinkel. Hij kan je alles vertellen over duurzame keuzes maken in je winkelmandje en in de keuken. Test met hem ook jouw kennis van duurzaam eten, en win alvast een leuke ansichtkaart met seizoensrecept!

Kom vooral even langs met kritische vragen ­čśë want Frank is er zaterdag tussen 11.30 uur en ongeveer 14.00 uur.