Spaaractie zomer 2020

Biowinkel Gouda organiseert van 29 juni tot en met 1 augustus 2020 een spaaractie. Je kunt dan sparen voor korting op een olijf-, sinaasappel- of citroenboompje. De verkoopwaarde van een boompje bedraagt € 29,95. Door het sparen van stempels, die je ontvangt per besteding van € 10 euro, op een speciaal hiervoor gemaakte spaarkaart, kun je voor maximaal € 12 korting sparen. Spaarkaarten die niet geheel vol zijn, kunnen voor een korting naar rato worden ingewisseld.

Er kan één kaart per boompje worden ingeleverd. Wel kun je per persoon meerdere boompjes afnemen, waarbij je per boompje een spaarkaart voor korting nodig hebt.

De boompjes worden niet los verkocht, tenzij na de actie blijkt dat er nog boompjes over zijn.

Termijn

De actie loopt tot en met zaterdag 1 augustus 2020. Na die datum krijg je geen stempels meer. Volle spaarkaarten dienen uiterlijk woensdag 5 augustus te worden ingeleverd. 

Afhalen

De boompjes komen in twee tranches vanuit Sicilië naar Nederland. Er zijn dus twee bestelmomenten voor ons, waarvan de laatste op 6 augustus is. Om die reden vragen we je om van tevoren je boompje reserveren. Je betaalt direct bij reserveren. Zodra de zending is gearriveerd, krijg je een melding dat je jouw boompje kunt afhalen in de winkel.

Gegevens

De gegevens op de spaarkaart worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor deze spaaractie. Tenzij je hebt aangevinkt per e-mail op de hoogte te willen worden gehouden van toekomstige acties. In dat geval slaan we je e-mailadres op in ons mailbestand en ontvang je een paar keer per jaar van ons een nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief krijg je de gelegenheid om je uit te schrijven als abonnee op de nieuwsbrief.

Deze actie is een actie van Biowinkel Gouda. De spaarkaart is bij geen enkele andere winkel inwisselbaar.