Haal Italië naar je tuin of balkon

narrowcasting-spaaractie-2

Wegens succes herhaald!

Spaar voor korting op een mediterraan boompje uit Sicilië

Biowinkel Gouda organiseert van 12 april tot en met 22 mei 2020 een leuke spaaractie. Je kunt in die weken sparen voor korting op een biologisch olijf-, citroen of sinaasappelboompje. De boompjes komen van coöperatie Salamita, een groep biologisch boeren die alle verse citrus levert aan onze winkel. In de biologische boomgaarden op het zonnige Sicilië groeien de sinaasappels, mandarijnen, grapefruits, citroenen en nog meer fruit! Dit zijn natuurlijk grote fruitbomen maar de kleinere jonge boompjes halen wij speciaal voor deze actie (milieuvriendelijk per boot vervoerd) naar Gouda voor onze klanten.

Hoe werkt het

Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je een stempel en bij een volle stempelkaart (12 stempels) betaal je geen € 26,95 maar € 16,95 voor een boompje naar keuze. Wij hebben biologische citroen-, sinaasappel- of olijfboompjes en ze zijn ca 75cm hoog. Er kan één kaart per boompje worden ingeleverd, maar spaar gerust voor meer boompjes. 

Afhalen of bezorgen? 

Zodra de kaart vol is kun je je keuze maken en betaal je het boompje aan de kassa. Wij reserveren dan je boompje en sturen een bericht als deze bij ons binnen is. Liever bezorgen? Geen probleem. Voor € 5,95 extra brengen wij je boompje thuis (tot 15km buiten Gouda). 

Termijn
Je kunt sparen t/m zaterdag 22 mei 2021. Na die datum krijg je geen stempels meer. Inleveren van een volle spaarkaart en je boompje(s) reserveren kan nog t/m zaterdag 5 juni 2021. Daarna vertrekt de laatste boot vanuit Sicilië met onze boompjes.

Gegevens
De gegevens op de spaarkaart worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor deze spaaractie. Tenzij je hebt aangevinkt per e-mail op de hoogte te willen worden gehouden van toekomstige acties. In dat geval slaan we je e-mailadres op in ons mailbestand en ontvang je een aantal keer per jaar van ons de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief krijg je de gelegenheid om je uit te schrijven als abonnee op de nieuwsbrief.

Deze actie is een actie van Biowinkel Gouda. De spaarkaart is bij geen enkele andere winkel inwisselbaar.

Spaarkaart2
Spaarkaart1