Spaar voor een uniek kookschort

Biowinkel Gouda organiseert van 2 november tot en met 5 december 2020 een spaaractie. Je kunt dan sparen voor korting op unieke volwassenen- en kinderschorten met de tekst ‘Mijn keuken, mijn paradijs’. Door het sparen van stempels, die je ontvangt bij besteding van 5 euro, op een speciaal hiervoor gemaakte spaarkaart, kun je voor 2,95 euro een uniek kookschort afhalen in de winkel. 

Er kan één kaart per schort worden ingeleverd. Wel kun je per persoon meerdere schorten afnemen, waarbij je per schort een spaarkaart voor korting nodig hebt. De schorten worden niet los verkocht.

Termijn
De actie loopt tot en met zaterdag 5 december 2020. Na die datum krijg je geen stempels meer. Volle spaarkaarten dienen uiterlijk zaterdag 12 december te worden ingeleverd. 

Winactie
Gedurende dezelfde actieperiode maak je ook kans om een prachtige gietijzeren pan (t.w.v. €94,95) of een kookboek ‘Eerlijk eten’ door de afscheurstrook van de spaarkaart in te vullen, af te scheuren en uiterlijk 5 december in de winkel in te leveren. In de week van 7 t/m 12 december maken de de winnaar bekend op onze social media.

Gegevens
De gegevens op de spaarkaart worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan voor deze spaaractie. Tenzij je hebt aangevinkt per e-mail op de hoogte te willen worden gehouden van toekomstige acties. In dat geval slaan we je e-mailadres op in ons mailbestand en ontvang je een paar keer per jaar van ons een nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief krijg je de gelegenheid om je uit te schrijven als abonnee op de nieuwsbrief.

Deze actie is een actie van Biowinkel Gouda. De spaarkaart is bij geen enkele andere winkel inwisselbaar.