Kom werken bij Biowinkel Gouda

Een baan voor iemand met passie en enthousiasme

Gaat jouw bio-hart sneller kloppen van mooie producten en word je blij van aanpakken en lekker fysiek werk? Vind je het leuk om klanten te inspireren en adviseren? Dan is dit jouw kans want er komt een belangrijke vacature vrij binnen ons basisteam.

Louise gaat verhuizen

Met een beetje pijn in ons hart nemen we binnenkort afscheid van Louise. Niet alléén een gemis als collega maar haar enthousiasme, betrokkenheid en passie voor duurzaam leven heeft ons team de afgelopen jaren sterk gemaakt. Ze vertelt er graag zelf over:

” Waarom ik het zo ontzettend leuk heb gevonden om bij de Biowinkel Gouda te werken de afgelopen twee jaar? Dat zijn natuurlijk allereerst de leuke en lieve collega’s”.

” Daarnaast vind ik het fantastisch om klanten te helpen en adviseren. Dat doe ik het liefste in een mooie winkel met een waanzinnig mooi assortiment aan biologische producten. Dat vindt je in de Biowinkel Gouda. De werksfeer is informeel en no-nonsens. Samen werken we hard om de winkel netjes en gevuld te krijgen. En als je na je werk ook goede vriendschappen opbouwt met je collega’s dan is dat toch een mooie bonus. Eigenlijk best jammer om weg te gaan….”

Vacature

We zijn op zoek naar iemand die graag ons team wil versterken. Een aanpoter, iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en aandacht voor detail. Affiniteit met bio is een pré. Er komt een baan van ca. 20 a 30 uur per week beschikbaar. Met enige regelmaat op zaterdags werken hoort daar ook bij.

  • Competenties die passen bij bovenstaande functie: energiek & enthousiast – aansturend & uitvoerend – verantwoordelijk & flexibel

We werken met een vast basisteam en een leuke gemotiveerde groep scholieren en studenten. Ook voor deze jongeren is er vaak een baantje beschikbaar naast school- of studietijd. Aarzel dus niet en mail je sollicitatie naar info@biowinkelgouda.nl

We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.