Céline & Mekkie, (1977)
Céline & Mekkie, (1977)

Vooruit met de geit

Lekker eigenwijs en soms een tikkeltje koppig. Niet voor niets is mijn liefde voor biologische landbouw ontstaan toen ik nog maar 6 jaar oud was. Trots met mijn eigen ‘huis-’ geit ging ik graag de boer op om te helpen op het land en te genieten van de natuur.

Mijn passie voor mooie producten, met zorg en aandacht geteeld, zonder toegevoegde poespas, is toen al geboren en na mijn opleiding voor biologische landbouw (in de jaren 90) dit alléén maar versterkt. Ik begon met 5 melkgeiten en verkocht kaas en yoghurt. Inmiddels is mijn in 1993 gestarte biologische handeltje in Gouda uitgegroeid tot mijn eigen mooie biologische winkel en daar ben ik trots op!

Samen met mijn winkelteam deel ik deze trots en willen wij graag onze klanten enthousiasmeren en helpen een bewuste keuze te maken. Met een ruim assortiment, waaronder (hoe kan het ook anders) veel aandacht voor verse producten van biologische boeren en tuinders. Als het even kan, van Hollandse bodem. En voor wie mij een beetje kent: veel producten voor de Italiaanse keuken. 

Céline Brugman, eigenaresse van Biowinkel Gouda.