Even voorstellen

Ik ben Céline Brugman. Sinds ‘94 in Gouda gestart met een missie om de verkrijgbaarheid van biologische producten in Gouda en regio te vergroten. Samen met een groep vrijwilligers richtte wij stichting ‘Uit-der-Aard op en voorzagen wekelijks enkele honderden huishoudens in Gouda van een biologisch vers groente en fruit pakket.  Uit-der-Aard is destijds uitgegroeid tot mijn eigen onderneming en inmiddels al jaren onze prachtige Biowinkel. En nu geheel in eigen stijl. Want sinds de verbouwing en metamorfose in mei 2020 kunnen wij nu echt laten zien wie wij zijn. 

Fruit

Dit zijn wij

Een enthousiast en gepassioneerd team. En omdat wij geloven in een gezonde aarde willen we daar ook goed voor zorgen. Met ons werk en de winkel leveren we graag (al is het op kleine schaal) een bijdrage hieraan. Door milieu investeringen waaronder ledverlichting en warmtevoorziening (wij zijn al gasloos) reduceren wij ons energieverbruik, rijden de vrachtwagens die ons bevoorraden op schone brandstof en investeren biologische producenten inmiddels ook flink in afbreekbare verpakkingen. Die laatste zie je allemaal in onze schappen.  Goed voor ons en goed voor een gezonde toekomst.

Fruit

Adoptiegeitje

Dit is onze (toen nog kleine) Lien. Geboren op 16 maart 2018 op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Zij is ons adoptiegeitje, aangeboden door ons hele winkelteam voor Céline’s 50ste verjaardag. Inmiddels is Lien al gegroeid tot een grote dame en afgelopen voorjaar zelf voor het eerst moeder geworden van drie kleintjes. Gedurende de corona lockdown moesten we het even zonder knuffelen doen. Maar uiteraard blijft Lien voor langere tijd deel van ons team en steunen wij met onze bijdrage onze prachtige Goudse Kinderboerderij. Meer weten? www.kinderboerderijgouda.nl

Fruit
vacature-Instagram-bericht

Werken bij Biowinkel Gouda

Wij hebben weer vacatureruimte!

Heb jij nog een aantal uren per week over naast jouwschool of studie?

Gaat jouw bio-hart sneller kloppen van mooie producten en word je blij van aanpakken en lekker fysiek werk?

Vind je het leuk om klanten te helpen of te inspireren?

Dan ben jij misschien wel wie wij zoeken voor ons team!

We werken met een vast basisteam en een leuke gemotiveerde groep scholieren en studenten. Voor de laatste groep is weer ruimte gekomen voor een aantal uren per week.

Dus aarzel niet en mail je motivatie, cv en beschikbaarheid naar info@biowinkelgouda.nl. Deze kun je sturen t.a.v. Céline Brugman