Even voorstellen

Ik ben Céline Brugman. Sinds ‘94 in Gouda gestart met een missie om de verkrijgbaarheid van biologische producten in Gouda en regio te vergroten. Samen met een groep vrijwilligers richtte wij stichting ‘Uit-der-Aard op en voorzagen wekelijks enkele honderden huishoudens in Gouda van een biologisch vers groente en fruit pakket.  Uit-der-Aard is destijds uitgegroeid tot mijn eigen onderneming en inmiddels al jaren onze prachtige Natuurwinkel. Met veel plezier stel ik onze winkel en het team aan je voor.

Fruit

Wij geloven in

Omdat we geloven in een gezonde aarde vinden we dat we daar ook goed voor moeten zorgen. Dit betekent dat we daar, waar mogelijk kiezen voor een duurzaam en klimaatneutraal winkelbeleid. Zo besteden we extra aandacht aan ons energieverbruik, rijden de vrachtwagens die ons bevoorraden op schone brandstof en maken we uitsluitend gebruik van gerecycled papier voor ons drukwerk.

Fruit

Adoptiegeitje

Dit is onze kleine Lien. Geboren op 16 maart 2018 op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Zij is ons adoptiegeitje, aangeboden door ons hele winkelteam voor Céline’s 50ste verjaardag. Wij (maar ook jullie) kunnen haar zien opgroeien en regelmatig even knuffelen. Meer weten? www.kinderboerderijgouda.nl

Fruit